Appelscha-website-headers_10.jpg

Welkom op de website van regio TIP Appelscha!

Appelscha is een dorp op de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Velen zullen herinneringen koesteren aan hun eerste schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het dorp nog steeds een perfecte uitvalsbasis vanwege de combinatie van natuur en vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.

Wilt u lekker uit eten of op een warme dag genieten van een koud drankje?  De Boerestreek, het hart van Appelscha, biedt u voldoende keuze aan restaurants en gezellige terrasjes. Loopt u gerust eens binnen bij ons informatiekantoor op de Boerestreek in Appelscha. Onze gastvrije vrijwilligers zorgen ervoor dat het u niet aan informatie over Appelscha en de regio zal ontbreken. Prachtige fietsroutes, wandelkaarten, informatie over bezienswaardigheden en leuke souveniers zijn bij onze kiosk te verkrijgen.

Bent u al op de volledig vernieuwde Bosbergtoren geweest?! Deze video hebben wij onlangs ontvangen en geeft een leuke weergave van de uitzichttoren. U kunt de toegangskaarten voor de toren verkrijgen bij ons informatiekantoor.

Bekijk de agenda om te zien wat er allemaal te beleven is. Niemand hoeft zich te vervelen!

Like ook onze Facebookpagina voor nog meer TIP's.

Tot ziens in Appelscha!