Appelscha-website-headers_19.jpg

Filter

Hotels

Op Buitenplaats De Hildenberg staan een viertal luxe villa's waarin 16 tweepersoonskamers zijn gerealiseerd. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Met een goed lopend restaurant, een hotel met nieuwe moderne kamers is Hotel De Wapser Herberg een perfect onderkomen.

Herberg Het Volle Leven is pure verwennerij voor wie rust en ruimte zoekt en van eerste klas eten houdt.

Hotel ”Aan de Vaart” is een gezellig familiehotel gelegen aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Hotel Appelscha is gelegen aan het einde van de gezellige Boerestreek aan de rand van het dorp, dus u fietst zo het Drents- Friese Woud in.

Lunia is ... rust, ruimte, relaxen. Wij bieden persoonlijke service in een kleinschalige sfeervolle ambiance.

Hotel Restaurant Villa Nova is een sfeervol familiebedrijf op een schitterende locatie aan de rand van het Drents-Friese Wold.

Een gezellige lounge, sfeervolle hotelkamers, een (h)eerlijk restaurant, vergaderzalen, wellness en de prachtige natuur en historie van de omgeving maken van Bitter en Zoet een unieke locatie met alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf in Veenhuizen!


Het hotel bestaat uit prachtige, historische panden genaamd; ‘Toewijding’, ‘Bitter en Zoet’, ‘Plichtgevoel’ en ‘Vertrouw op God’. Omringd door mooie natuur, het Fochteloërveen op fietsafstand en Assen en Groningen gemakkelijk te bereiken.

RCN Vakantiepark de Roggeberg is gelegen in het Friese dorpje Appelscha aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. U zult versteld staan van dit prachtige natuurgebied, waar u eindeloos van kunt genieten tijdens een wandel- of fietstocht. Op steenworp afstand bevindt zich ook het unieke veengebied het Fochtelooerveen.

We're loading the markers, please wait a few seconds…