Appelscha-website-headers_31.jpg

Restaurant / Eetcafes

Koffie- en Theetuin Zunneschien is een gezellige ontspanningstuin in het Drentse Veenhuizen.

Eetcafe koffielust is gelegen op het ambachtscluster "De Werf". Je kunt bij ons terecht voor een overheerlijke koffie, lunch, kookworkshops, familiedagen of gewoon een drankje.

Een gezellige lounge, sfeervolle hotelkamers, een (h)eerlijk restaurant, vergaderzalen, wellness en de prachtige natuur en historie van de omgeving maken van Bitter en Zoet een unieke locatie met alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf in Veenhuizen!


Het hotel bestaat uit prachtige, historische panden genaamd; ‘Toewijding’, ‘Bitter en Zoet’, ‘Plichtgevoel’ en ‘Vertrouw op God’. Omringd door mooie natuur, het Fochteloërveen op fietsafstand en Assen en Groningen gemakkelijk te bereiken.

Ontdek bij Steakhouse Pruim Appelscha eens de Black Agnus Burger XL... U zult aangenaamd verrast worden!
U vindt ons aan de Boerestreek 17 in Appelscha en is elke dag geopend van vanaf 11.00 uur.
Het steakhouse heeft een gezellig, zonnig terras en is gelegen in het toeristische hart van Appelscha. Reserveren kan via: (0516) 43 11 32

De gezelligste kroeg van Appelscha!

Tzong Don is een Chinees specialiteiten- en wokrestaurant gevestigd in het Friese Oosterwolde.

Grand Café De Hildenberg ligt op het terrein van Buitenplaats De Hildenberg. Dit vakantiepark staat bekend om haar prachtige locatie met uitdagende golfbaan. Bent u op zoek naar een sfeervolle plek om te eten? Of een gezellige plek om te borrelen? Bij Grand Café De Hildenberg bent u aan het goede adres! Wilt u proeven en ervaren wat wij te bieden hebben? Kom langs en ontdek Grand Café De Hildenberg!

Ons restaurant bevindt zich aan de vaart in het Friese Appelscha.

In het touristische mooie Appelscha vindt u langs de vaart Eetcafe Bar Hulst.

Eetcafe bar snackbar Le Coq is al jaren een begrip in het mooiste plekje van Nederland, APPELSCHA.

Pagina 1 van 2
We're loading the markers, please wait a few seconds…