Appelscha-website-headers_28.jpg

 

Wellness

Bent u toe aan een heerlijke massage, voetbehandeling, of iets anders voor uw lichaam? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons kunt u terecht om uw lichaam eens goed te verwennen. Ons uitgebreide beautycentrum bied u tal van mogelijkheden om te ontspannen. Kijkt u gerust rond op onze site tussen alles wat wij u te bieden hebben. Of kom langs, de koffie staat voor u klaar.

De hand van de smid is dé massagepraktijk voor Appelscha en omgeving.  Massage en blessurepreventie worden gegeven in de praktijk aan de Nijesteegde. Daarnaast kan behandeling ook bij u aan huis of in uw vakantieverblijf plaatsvinden. De masseur is heel flexibel inzetbaar, ook in de weekenden, en  komt dan met behandeltafel bij u langs. 

Pop - up yogalessen op de woensdagochtend om 10.00 uur, buiten in de prachtige natuur, in de maanden april tot en met augustus op diverse locaties in het Drents Friese Wold.

De yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen; voor 50 plussers en ook voor degene die nog nooit yoga hebben gedaan. Er is aandacht voor het rekken en strekken van het lichaam, de ademhaling, de rug; je bent net zo jong als je rug soepel is. Tevens doen we enkele asana's ofwel yogahoudingen. Deze houdingen zijn vaak genoemd naar de natuur zoals de boom en groet aan de zon. We wandelen tijdens de les ongeveer 2 km, dus goede kleding afgestemd op het weertype is noodzakelijk.

De lessen duren ongeveer 1 uur en we sluiten af met een kopje thee of koffie. De bijdrage is 8,00 euro per les.

De lessen en locaties staan vermeld op de website.

Vanaf september weer yogalessen wekelijke lessen in Oosterwolde.

Kijk voor verdere informatie op de website www.yogadoen.nl 

Lichtfontein is een sfeervol cursus- en opleidingscentrum, gevestigd in een voormalige lagere school in Appelscha, een mooie plek, even buiten het dorp aan de oude turfroute. Op deze lokatie zijn wekelijks diverse yogalessen, maar ook vele andere activiteiten als cursussen, workshops, trainingen, kleinschalige concerten, levensvieringen en themadagen vinden er plaats.

Pedicure & Wellness Langedijke. Voetbehandelingen, nagelreparatie - klassieke massage - wellness massage - voetreflexelogie - voetverwenbehandeling - cosmetische voetbehandeling - pedicure behandeling - teennagels lakken met gellac. (blijft 6-8 weken zitten). Kijk op mijn website.

We're loading the markers, please wait a few seconds…