Appelscha-website-headers_20.jpg

Filter

Kamperen

Een gezellige familiecamping gelegen tussen twee unieke natuurgebieden van Noord Nederland.

Als u zoekt naar een kampeerplek met rust en ruimte in een fraaie omgeving, dan heeft u die nu gevonden. In Zuid-Oost Friesland op de Camping De Buitenplaats van Toos! Grenzend aan natuurgebied de Schaepedobbe en in de nabijheid van het Drents-Friese Wold treft u mijn gastvrije terrein waar rust de normaalste zaak is. Natuurkampeerterrein en appartementen staan voor u klaar!

Camping Het Koningsdiep is een rolstoeltoegankelijke natuur- en landschapscamping in een fraaie en rustige omgeving

Sinds 2010 is D' ELF IEKEN uitgebreid met een kinder- en speelboerderij. Een kleine, overzichtelijke speeltuin met speeltoestellen van vroeger, zeer authentiek. Voor de kleinsten is er een grote zandbak, glijbaan, 2 wipkippen, schommels, traptrekkers.

In het hartje van het natuurgebied Drents-Friese Wold te Oude Willem, bevindt zich De Goede Weide Recreatie. De Goede Weide Recreatie is gelegen nabij Diever en Appelscha in Drenthe. De camping is van oorsprong een boerencamping, het is nu meer een natuur gerelateerde kleinschalige camping(max. 28 plekken).

Pleisterplaats Pastoorserf biedt rondtrekkende ruiters en menners een kampeerplek en onderdak voor hun paarden. De gewone kampeerder is vanzelfsprekend ook van harte welkom, want de pleisterplaats is in feite een minicamping met wat bijzondere voorzieningen.

Het toeristische dorp Appelscha is alom bekend door de bossen en vele prachtige fietsroutes,

Naturistisch kamperen kun je op kampeerterrein Kuinderloo in Makkinga.

Dit is een fraai terrein (7,8 ha) in de zuidoosthoek van Friesland, met goede wandel- en fietsmogelijkheden in de Friese Wouden. Er heerst een ongedwongen sfeer. Deze natuurcamping bestaat grotendeels uit loofhout, waartussen vaste plaatsen zijn uitgezet voor tent of caravan.

RCN Vakantiepark de Roggeberg is gelegen in het Friese dorpje Appelscha aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. U zult versteld staan van dit prachtige natuurgebied, waar u eindeloos van kunt genieten tijdens een wandel- of fietstocht. Op steenworp afstand bevindt zich ook het unieke veengebied het Fochtelooerveen.

Camping De Wilhelminahoeve is gelegen in een bosrijke omgeving, aan het Aekingermeer en tegenover het Aekingerzand. De camping is ongeveer op 4 km afstand van Appelscha.

We're loading the markers, please wait a few seconds…