Appelscha-website-headers_26.jpg

 

Detailhandel non food

A tot Z service staat voor kwaliteit, service, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Toe aan een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril?
Bij OptiekMichiel krijgt u alle aandacht en tijd voor de meest optimale correctie voor uw zicht.

DE SNUUSTERIJ

De Snuusterij is niet zomaar een winkel, het is een soort marktplaats voor Bedrijf en Particulier.

Wij verzorgen de verkoop van de goederen van klanten, dit kunnen nieuwe spullen zijn , maar ook tweedehands of zelf gemaakt.

In Het Kramenhuis staan 65 kramen waarin allerlei artikelen worden verkocht door verschillende mensen. Nieuwe, zelfgemaakte en gebruikte spullen. Heerlijk om een tijdje te snuffelen. Vanwege het wisselende aanbod en steeds nieuwe aanvoer van spullen blijft het leuk om steeds opnieuw te komen kijken.

Lichtfontein is een sfeervol cursus- en opleidingscentrum, gevestigd in een voormalige lagere school in Appelscha, een mooie plek, even buiten het dorp aan de oude turfroute. Op deze lokatie zijn wekelijks diverse yogalessen, maar ook vele andere activiteiten als cursussen, workshops, trainingen, kleinschalige concerten, levensvieringen en themadagen vinden er plaats.

Van Gurp is een klein bedrijf gevestigd in Appelscha. Omdat we klein zijn staan we dicht bij de klant en kunnen na overleg snel tot resultaat komen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor wij voor onze producten een lange levensduur kunnen garanderen. Van Gurp maakt meubelen, planten- en boombakken, maar kleedt het geheel ook aan met sfeervolle verlichten en vuurhaarden.

Boom regionale uitgevers voorziet bewoners van informatie over eigen woon- en leefomgeving met behulp van een groot aantal media: internet, abonneekranten, huis-aan-huiskranten, magazines, apps en meer.

Pagina 1 van 3
We're loading the markers, please wait a few seconds…